Mājas dekors — moderns 2023. gada Ziemassvētku dekors

Tuvojas svētku laiks un ir pienācis laiks izrotāt savu māju ar Ziemassvētku siltumu un šarmu. Šī gada mājas dekoru tendences ir vērstas uz tradīciju un mūsdienīguma sajaukumu. Šajā emuāra ierakstā mēs izpētīsim dažas no karstākajām Ziemassvētku dekoru tendencēm 2023. gadā.

velux jumta logi, mansards, bēniņi, ziemassvētku dekorācijas, dekors, interjera dizains, mājīgi, rotājumi, virtuve, virsgaismas logs

 

Dabas iedvesmota elegance

Pievērsies dabai un iepazīsti to, šajos Ziemassvētkos izmantojot dabas iedvesmotu dekoru. Padomā par zemes toņiem, dabīgiem materiāliem un augu pārpilnību. Iekļauj savā dekorā tādus elementus kā čiekuri, bērza baļķīši vai pagales un griezti skujkoku zari zari, lai radītu mājīgu un viesmīlīgu atmosfēru. Apsver minimālistisku Ziemassvētku eglīti, kas dekorēta ar paštaisītiem rotājumiem.

velux jumta logi, mansards, bēniņi, ziemassvētku dekorācijas, dekors, interjera dizains, mājīgi, rotājumi

 

Vintage jeb senatnīgā atdzimšana

Piešķir savai mājai nostalģijas pieskaņu ar senlaicīgu Ziemassvētku dekoru. Notīri putekļus no rotājumiem, ko esi mantojis no vecvecākiem, izmanto klasiskās krāsu shēmas un izvēlies retro iedvesmotus ornamentus. Vintage stila rūķu zeķes, klasiski stikla rotājumi un antīkā stila figūriņas atgriezīs tavu māju atpakaļ laikā.

velux jumta logi, mansards, bēniņi, ziemassvētku dekorācijas, dekors, interjera dizains, mājīgi, rotājumi

 

Skandināvu vienkāršība

Pateicoties vienkāršībai un elegancei, skandināvu dekors joprojām ir populāra izvēle. Sajūti ziemeļvalstu iedvesmotus Ziemassvētkus ar neitrālu krāsu paleti, minimālistiskiem rotājumiem un mājīgu faktūru. Stilīga trikotāžas sega akcentēs vienkāršību un radīs mierīgu un burvīgu atmosfēru.

velux jumta logi, mansards, bēniņi, ziemassvētku dekorācijas, dekors, interjera dizains, mājīgi, Ziemassvētku rotājumi, dzīvojamā istaba, kamīns, kombinētie jumta logi

 

Metāla maģija

Izbaudi šo svētku sezonu ar dzirksti un atspīdumu no metāliskajiem akcentiem. Zelta, sudraba un rozā zelta rotājumi var lieliski papildināt tavu Ziemassvētku dekoru, radot greznu un izsmalcinātu atmosfēru. Apsver metāla elementu iekļaušanu vainagā, virtenēs un pat traukos, lai iegūtu greznuma pieskārienu.

 

Papildus padoms: izveido mājīgu lasīšanas stūrīti

Atceries padomāt par dekoru arī savos bēniņos. Piemēram, guļamistabas pārveidošana par brīvdienu atpūtas vietu. Vari iekārtot savā guļamistabā lasīšanas stūrīti, kur varēsi sēdēt ērtā krēslā ietinies segā un lasīt grāmatu. Novieto šai vietā plīša paklāju, ērtus spilvenus un siltu segu. Pievieno nelielu, dekorētu Ziemassvētku eglīti vai lampiņas siltā tonī, lai radītu maģisku atmosfēru un siltu mirdzumu. Pats galvenais – atrodi laiku, lai brīvdienās palasītu šajā skaisti iekārtotajā vietā.

 velux jumta logi, mansards, bēniņi, ziemassvētku dekorācijas, dekors, interjera dizains, mājīgi, rotājumi, guļamistaba, mežs

Neatkarīgi no tā, vai tev patīk dabas iedvesmota elegance, vintage atdzimšana, metāliskā maģija vai skandināvu vienkāršība, ienes savu personīgo stilu katrā mājas stūrī un, pats galvenais: izbaudi svētku garšu. Priecīgus Ziemassvētkus!