Tuvāk debesīm, tuvāk saviem sapņiem! – Ļaujiet saviem sapņiem piepildīties ar bēniņu guļamistabu

Istabu bēniņos var pilnībā izolēt no ārpasaules, radot privātu sfēru, kurā mierīgi un netraucēti atpūsties – izklausās kā ideāla telpa guļamistabai, vai ne? Pat ja jūs esat jauns vecāks, dumpīgs pusaudzis ar visām pasaules radošajām idejām vai vecāka gadagājuma pāris, kurš vēlētos izmantot telpu atpūtai, bēniņu guļamistaba var būt pārsteidzoši unikāla telpa ar interesantiem stūriem, leņķiem un arhitektūras iezīmēm.

Ļaujiet mums sniegt dažas idejas, kā īstenot jūsu sapņu guļamistabu!

rooms

Radošums, planējošs kā putni

Bēniņi ir īpaša vieta, un, tos atdzīvinot, jūs varat izpausties, parādot visu savu radošumu, radot telpu, kas parāda jūsu personību un tomēr atbilst jūsu vajadzībām, piemēram: stila, tēmas, krāsu un mēbeļu izvēlei.

Bēniņu izveidošana par jauku bērnu guļamistabu var būt ideāls risinājums pāriem, kuriem pēc mazuļa piedzimšanas ir nepieciešama papildu telpa, bet, iespējams, visvairāk tas patiks pusaudžiem, kuri vēlas mazliet brīvības sev, savā pasaulē, nošķirtā no citiem, ļaujot radošumam brīvi planēt, spēlējot skaļu mūziku, dekorējot ar savu iecienītāko grupu plakātiem un aicinot draugus runāt par jebko un visu privāti.

Daži cilvēki novērtē tīru, izsmalcinātu dizainu, bet savā guļamistabā varat izaicināt sevi būt radošākiem! Izlīmējiet drosmīgas tapetes vienai no sienām vai izvēlieties spilgtas krāsas atzveltnes krēslam vai dīvānam, lai pievienotu savai guļamistabai dzīvību! Tas var būt tavs rotaļu laukums, ļauj vaļu fantāzijai!

rooms

Saplūst ar dabu kā hameleonam

Tā varētu būt jauna informācija jums, taču dabiskais apgaismojums ir būtisks mūsu labsajūtai, un mēs varam ar tā palīdzību uzlabot savu garastāvokli, jo ķīmiskā viela mūsu smadzenēs, kas ir atbildīga par mūsu īslaicīgo garastāvokli, tiek atbrīvota vairāk, kad mūs ieskauj saule un spožums. Atgriežoties pie savām saknēm un atrodoties visapkārt dabai bēniņos, kas peld gaismā, bez šaubām liek jums justies laimīgākam un relaksētākam.

Vai zinājāt, ka jumta logi nodrošina vismaz divreiz vairāk gaismas nekā vertikālie logi? Mēs iesakām rūpīgi izvēlēties logus un apsvērt iespēju pievienot ne tikai vienu, bet pat vairāk, divus vai trīs logus, lai maksimāli palielinātu dienas gaismu – un, protams, izvēlieties tādus, kuri ir kvalitatīvi. Piemēram, VELUX jumta logi ir stilīgi – tos var izvēlēties ar baltā poliuretāna pārklājumu vai dabīgā koka versijā – un lieliskas kvalitātes logi, no kuriem paveras skaists skats uz debesīm – ļaujot justies tuvāk dabai.

rooms

Gulēt kā jaundzimušam mazulim mātes šūpojošajās rokās

Gulēšana vienmēr ir bijusi aizraujoša tēma. Vai zinājāt, ka apmēram 1/3 no mūsu pieaugušo dzīves pavadām guļot? Mūsu miega kvalitāte ir mūsu atjaunošanās, koncentrēšanās un garastāvokļa atslēga, tāpēc mums ir jāuztraucas par to, kur un kā pavadām naktis.

Tumsa mūsu guļamistabā ir ļoti svarīga, jo pētījumi liecina, ka, atrodoties spožā telpā pirms gulētiešanas, tiek aizkavēta un saīsināta melatonīna, kas veicina miegainību, ražošana. Ja vēlaties savā guļamistabā pilnīgu tumsu, iesakām izmantot VELUX gaismu necaurlaidīgās žalūzijas, kas nodrošina pilnīgu aptumšošanu. Ļaujiet jūsu bēniņiem darboties kā sapņu ķērājam mierīgam, rāmam un dziļam miegam!

sleep dark

Atpūsties kā kaķim

Mēs visi zinām, kāda ir sajūta, ja mums apkārt ir kakofonija. Mums bija gara diena, veļas mašīna dūc, telefons zvana, bērni skaļi un galva grib uzsprāgt no apkārt esošajām skaņām. Nav kur atkāpties, un mēs zaudējam kontroli pār sevi; mēs visi steidzīgajā pasaulē piedzīvojam, ka arvien svarīgāk ir koncentrēties uz mūsu relaksāciju.

Šim nolūkam mums ir nepieciešama atpūtas vieta, guļamistaba, kas ir funkcionāla, bet tajā pašā laikā patiešām ļauj atpūsties. Šim nolūkam mēs iesakām guļamistabu novietot mājas tālākajā vietā, tālu no visām trokšņainajām ierīcēm, lai atpūtas laikā neviens jūs netraucētu.

Kopumā ar zināmu atjautību jebkuru jumta istabu var pārveidot par draudzīgu, aicinošu ligzdu, kur pēc nogurdinošas dienas ir labi atgriezties mājās un apgulties. Tāpēc mēs aicinām jūs likt lietā savu iztēli un izveidot šo dārgo telpu par viesmīlīgu, bohēmisku, radošu, relaksējošu telpu, kurā jūs patiesi varat sajust, ka atrodaties vislabākajā vietā pasaulē!

rooms

Bildes: VELUX arhīvs un Pinterest