Vairāk dienasgaismas un svaiga gaisa tavās mājās ar jauno VELUX STUDIO trīs vienā

“Gaiša” un “plaša’ – tā visbiežāk raksturojam savu ideālo māju. Ar jaunajiem VELUX STUDIO  trīs vienā jumta logiem šis sapnis var kļūt par realitāti. Logs sastāv no trīs logu rūtīm vienā rāmī, veidojot skaistu un estētisku veidolu. Tas paplašina skatu, iepludina telpā daudz vairāk dienasgaismas un svaiga gaisa, vizuāli palielina telpu, rada mājīgu un mūsdienīgu vidi.

Studio tris viena

Daudzi interjera dizaineri apgalvo, ka dabīga gaisma mājas dizainā ir nenovērtējama, savukārt māju īpašnieki ir izbrīnīti, ka tās nodrošināšana nav dārgāka par jauna dīvāna iegādi. VELUX STUDIO ekskluzīvais, bet tomēr tik pieejamais risinājums palielinās jūsu mājas pievilcību. Nedaudz investējot, baudīsiet vairāk dienasgaismas un svaiga gaisa. Papildu ieguvums – ļoti vienkārša logu uzstādīšana.

Dienasgaismas palielināšana

VELUX STUDIO trīs vienā gludie un smalkie rāmji nodrošinās par 23% vairāk gaismas, salīdzinot ar trim viena bloka jumta logiem. Tie radīs komfortu, labsajūtu un plašumu, dodot iespēju izbaudīt telpu jaunā veidolā. Tas ir lieliski piemērots dzīvojamām telpām, piemēram, virtuvēm vai viesistabām, kā arī vietām, kur dienasgaisma ir ļoti nepieciešama, piemēram, darba vietai, bērnu rotaļu stūrīšiem un guļamistabām. Izvietojiet jumta logu virs pusdienu galda, lai vērotu mākoņus, kamēr ieturat maltīti; virs darba vietas, lai veicinātu radošumu; virs viesistabas dīvāna, lai skatītos debesīs un izbaudītu atpūtas mirkli.

Elegants dizains

Estētiski veidotajam VELUX STUDIO trīs vienā jumta logam ir īpaši plāni rāmja profili, un to var viegli uzstādīt, izveidojot dizainiski baudāmu dzīvojamo zonu. Tas paver īpaši platu skata leņķi, tikai minimāli to ierobežojot ar smalkajiem loga rāmjiem. Ieplūstot gaismai, uzlabojas telpas izskats un paveras plašs skats uz ārtelpu. Maksimālam jūsu komfortam logi nodrošina termoizolāciju un lielisku ventilāciju.

Īpaši izdevīgi

VELUX STUDIO trīs vienā ir finansiāli izdevīgs risinājums dienasgaismas palielināšanai jūsu mājās - iegūsiet trīs jumta logus par divu standarta jumta logu cenu. Šis risinājums padara sapni par gaišu un plašu interjeru daudz reālāku un sasniedzamāku.

Viegla uzstādīšana un savietojamība ar viedajām mājām

VELUX STUDIO jumta logus var uzstādīt tikpat viegli kā vienu standarta VELUX jumta logu. Process ir viegls un vienkāršs visām iesaistītajām pusēm. VELUX STUDIO trīs vienā var uzlabot un pārtaisīt par motorizētiem logiem ar tālvadību, kas atvieglo to atvēršanu, ja tie ir novietoti grūti pieejamā vietā. Arī tad, ja jumta logi ir viegli sasniedzami, tālvadība nodrošina ērtāku to lietošanu.