Logu nomaiņa bez problēmām

Visiem logiem pēc apmēram 25-30 gadiem pienāk laiks, kad tie noveco. Tas ir ideāls laiks, lai logi varētu doties pelnītā atpūtā un dot savu vietu jaunajai paaudzei. Mūsdienās nomainīt vecos logus ir ļoti vienkārši un ātri – to var paveikt 1-3 dienās.

 

VELUX jumta logu nomaiņa

Jaunākās paaudzes logi ir veidoti tā, lai tie būtu energoefektīvāki un varētu kalpot ilgu laiku. Ja iegādājāties savus VELUX jumta logus pirms 2003. gada un nomaināt to pret Standard Plus jumta logu, siltuma zudumi samazinās līdz pat 60%. Turklāt VELUX logiem ir 10 gadu garantija.

Mūsu dzīvē ir daudz stresa faktoru, taču nepadarīsim to nomaiņu par vienu no tiem. Ja esat nolēmuši, ka jūsu logi ir gatavi nomaiņai, jo jūtat, gar tiem pūš, iesakām  sazināties ar speciālistu un vienoties par konsultāciju.

Lielāko daļu iebūvēšanas var veikt no iekšpuses, un nav nepieciešamas sastatnes vai normatīvie apstiprinājumi.

Logu nomaiņai ir daži iespējamie risinājumi. Ir iespēja nomainīt bēniņu logu, nesalaužot iekšējo apdari. Ja jums ir vecs VELUX jumta logs, šī opcija var samazināt izmaksas un nomaiņas laiku, neradot neērtības jūsu mājās.

VELUX jumta logu nomaiņaVELUX jumta logu nomaiņa

Vēl viena iespēja ir mainīt logus, kā arī iekšējo apdari. Tā jūs iegūsiet labāku siltumizolāciju, kā arī gala rezultāts būs estētiski pievilcīgāks. Nomainot iekšējo apdari, jūs varat nomainīt visus vecos logus pret jūsu sapņu jumta logiem. Šis risinājums ir lielisks, jo nav svarīgi, vai jaunajam bēniņu logam ir cits platums vai garums, to nomaiņa neradīs problēmas.