4 iemesli, kāpēc VELUX balkons iekaroja internetu un mājas

Autors: Katrīna Ruģēna, 2018. gada 17. decembris
No John Lewis Ziemassvētku reklāmai līdz Eda Šīrana Galway Girl videoklipam.. VELUX balkonam pēdējie gadi internetā ir bijuši vareni.
Taču vislielāko uzmanību balkons ieguva sociālajos medijos ar pavisam vienkāršu video, kuru pārpublicēja Unilad un Mashable.
Un par ko tad īsti ir sacelts troksnis?
Apskatīsim TOP 4 iemeslus, kāpēc  balkons internetā sarīkoja veselu vētru.

VELUX Cabrio - jumta logs un balkons
Pirmais
Tas ir viens no mūsu iespaidīgākajiem produktiem, kas ir mūsdienīgs, un nenoliedzami tam ir “wow” faktors. Parasti cilvēki ar lielu aizrautību vēro, kā tiek atvērta augšējā balkona daļa, kas izskatās kā parasts jumta logs. Un tad kā liels brīnums uz āru atveras balkona apakšējā daļa, kas sniedz mums papildus svaigu gaisu, gaismu un, protams, brīnišķīgu vietu, kur izbaudīt skatu pa logu. 
VELUX Cabrio - jumta logs un balkons
Otrais
Balkona pievilcīgums slēpjas ne tikai tā funkcionalitātē, bet arī tīrajā un nepietiekami novērtētajā dizainā. Balkons, to atverot, vienā mirklī pilnībā pārveido telpu. Pamēģiniet paši!
VELUX Cabrio - jumta logs un balkons
Trešais
Cik daudz produkti var tik acīmredzami uzlabot jūsu mājas interjeru kā balkons? Vairāki eksperti ir atzinuši, ka iebūvējot jaunceltnē balkonu, tās vērtība ceļas no 5-10 %. Iespaidīgi, ne tā?

Ceturtais
Ja esi nolēmis realizēt savu projektu un pievienot savai istabai papildus telpu, balkons tev sniegs šo iespēju. Tici mums, balkons dos tavai istabai pilnīgi jaunu elpu.
Ja esi gatavs izaicinājumam, ka tava ideja iebūvēt istabā realizējas, sazinies ar kādu no mūsu atbalsta komandas un saņem konsultāciju par iespēju iebūvēt 2017. gada populārāko jumta logu.
VELUX Cabrio - jumta logs un balkons